DINEVI RESORT THIRD LINE Aparthotel 4* - Почивка Свети Влас, България - 3 нощувки, със собствен транспорт - Почивка в Свети Влас, България« Вижте още хотели към тази почивка
 
DINEVI RESORT THIRD LINE Aparthotel 4*
Свети Влас, България

Нашият коментар:

Апарт хотелите от DINEVI RESORT THIRD LINE са част от обособен комплекс на брега на морето, с просторна територия и много зеленина. Добре развитата инфраструктура на комплекса е много подходяща за почивка на семейства с деца. Комплексът разполага с уютно обзаведени, услужлив персонал и много възможности за развлечения. На територията му се намира и „Марина Диневи” - яхтено пристанище с красива крайбрежна алея и палмите, с много заведения и нощни клубове. Когато се разхождаш вечерта по пристанището, а отсреща светят нощните огневе на Несебър и Слънчев Бряг, осещането е, че се намираш в най-красивата част на залива.DINEVI RESORT THIRD LINE Aparthotel включва Етъра 3 и Воденицата. 
ОНЛАЙН ЦЕНИ И СВОБОДНИ МЕСТА
ЦЕНИ

STOP SALE!


Powered by Peakview.bg - B2B Туристически портал    
 

За нас

Лион турс ООД

е лицензиран туроператор с удостоверения за регистрация номер 05676. На туристическия пазар е от 1999 год. Предлага следната палитра от туристически услуги в страната и чужбина:

Вижте още >>

Свържете се с нас

ул. Генерал Гурко 53
Стара Загора, ПК 6000
България
email: travel@lion-tours.com
042 / 621 795
0887 455 125

комплекс Меден рудник,
билетен център с/у блок 415
Бургас
България
email: travel_lionsburgas@abv.bg
0887 498 597
0895 540 264

Изпратете ни запитване

Запитване до (задължително)

Powered by HitOferta